Povestea noastra

Suntem o echipa de tineri entuziasti, care credem cu tarie in avantajele oferite de progresul tehnologic din zilele noastre in domeniile in care activam, respectiv industria alimentara in principal, dar si in sectoarele adiacente care au nevoie de solutiile noastre in vederea optimizarii costurilor si eficientizarea proceselor interne de cantarire, feliere si etichetare.

De-a lungul timpului, in cei peste 25 de ani de activtate, am activat in mai multe domenii in incercarea de a oferi o paleta cat mai mare de servicii in industria alimentara si retail. Primii pasi in domeniul comertului i-am facut in 1993, imediat dupa revolutie, perioada marcata preponderent de abundenta produselor turcesti la preturi mici. Cu un an mai tarziu s-au pus bazele parteneriatului cu firma Romanian Business Consult (RBC) Bucuresti care dureaza pana astazi. Tot acest parcurs a stat sub amprenta evolutiei, a inovatiei de ambele parti si se doreste a fi in continuare la fel de benefic.

Suntem unici reprezentanti in zona Brasov, Sibiu, Covasna, Harghita si Mures a renumitului brand german Bizerba, lider de piata in industria alimentara si de retail a solutiilor de cantarire, feliere, etichetare si verificare, brand care este adus in Romania de partenerul nostru RBC. Reusim cu succes sa asiguram tot ceea ce tine de asistenta post vanzare si service a echipamentelor in cel mai scurt timp in ariile teritoriale deservite si urmarim in permanenta sa abordam fiecare situatie cu interes si profesionalism. Chiar daca liniile de business urmate in toti acesti ani au stat sub semnul schimbarii, cum ar fi spre exemplu comercializarea de produse de birotica si papetarie, a echipamentelor de copiere, a solutiilor de gestiune a unitatilor de retail sau horeca, a solutiilor de trasabilitate a productiei sau managementul depozitelor si unitatilor logistice, ceea ce ne-a consacrat mai ales in ultimul deceniu au fost solutiile de cantarire, feliere si etichetare din gama Bizerba Germania.

Anul 2019 a fost un an al schimbarii, al reinventarii si al directionarii actiunilor si eforturilor pe domeniile pe care le stapanim cel mai bine si in care detinem expertiza care ne ajuta sa oferim atat consultanta de specialitate, cat si suport si asistenta post vanzare. In momentul de fata, venim in sprijinul clientilor nostri atat cu echipamente simple care sunt foarte usor de folosit, cat si cu solutii integrate ce imbina linii complexe de verificare a greutatii produselor vandute, feliere si etichetare care asigura un flux rapid si optimizat al productiei.
Viziune
Inovam procesul de cantarire precum si activitatile conexe lui, asigurand premizele optimizarii productiei si venim in ajutorul clientilor cu tehnologii si integrate, care le ofera claritate, rapiditate si control.
Misiune
Valori
detunata

CONTACT

Contactati-ne

0268 426 020